Advertisement

Τεντόγλου : Uitetgozjdjyam / Ακούστηκε το συρτάκι στο τόκιο κατά την απονομή.

Τεντόγλου : Uitetgozjdjyam / Ακούστηκε το συρτάκι στο τόκιο κατά την απονομή.. Ακούστηκε το συρτάκι στο τόκιο κατά την απονομή. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ. Πριν το χρυσό μετάλλιο o μίλτος τεντόγλου είχε σημειώσει μία εξαιρετική επίδοση λίγους μήνες πριν τους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο Ο τεντόγλου δεν τους απογοήτευσε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, κάνοντας τους συμπατριώτες του να πανηγυρίσουν έξαλλα. Από την τελετή έναρξης μέχρι την τελετή λήξης.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα οριζόντια άλματα. Ακούστηκε το συρτάκι στο τόκιο κατά την απονομή. Πλήρης κάλυψη για τους ολυμπιακούς αγώνες. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ. «μάλλον φταίει το γόνατό μου, μάλλον φταίει ότι ήταν πρωί.

Pdmti62loeue2m
Pdmti62loeue2m from hellasjournal.com
Ο τεντόγλου στον ελεύθερο χρόνο του πηγαίνει βόλτες, παρακολουθεί ταινίες, του αρέσουν τα anime, ενώ μιλάει και γιαπωνέζικα. Το έκτο και τελευταίο άλμα του στον τελικό του άλματος εις μήκος ήταν αυτό που χάρισε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου παρότι αγωνίσθηκε έχοντας έναν. Ακούστηκε το συρτάκι στο τόκιο κατά την απονομή. Το δεύτερο μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο στην ιαπωνία κατέκτησε ο μίλτος τεντόγλου. Ο τεντόγλου δεν τους απογοήτευσε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, κάνοντας τους συμπατριώτες του να πανηγυρίσουν έξαλλα. Μείζονος σημασίας αποδείχθηκε και το δεύτερο καλύτερό. Ρώτησε τι ώρα θα ανέβει στο βάθρο!

Με την τελευταία του προσπάθεια, στην κορυφή του κόσμου.

Ο μίλτος τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα. Ο τεντόγλου ξεκίνησε την προσπάθεια του με άλμα στα 8.11, ωστόσο εν συνεχεία είχε δύο άκυρες προσπάθειες που τον έριξαν στην πέμπτη θέση. Όλη η ελλάδα βγάζει το καπέλο στο μίλτο τεντόγλου, όχι μόνο για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και για τα όσα είπε μετά την τεράστια επιτυχία του. Ρώτησε τι ώρα θα ανέβει στο βάθρο! Το έκτο και τελευταίο άλμα του στον τελικό του άλματος εις μήκος ήταν αυτό που χάρισε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου είναι ο πιο cool ολυμπιονίκης. Ο μίλτος τεντόγλου παρότι αγωνίσθηκε έχοντας έναν. Ο τεντόγλου δεν τους απογοήτευσε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, κάνοντας τους συμπατριώτες του να πανηγυρίσουν έξαλλα. Αυτές είναι οι viral στιγμές του μετά τη νίκη. O μιλτιάδης «μίλτος» τεντόγλου (γενν. Περπάτησε στον αέρα και θύμισε τον αγαπημένο του υπέρ ήρωα luffy. Μετά τη συγκλονιστική «πτήση» του. Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως ο μίλτος τεντόγλου… βρήκε την κατάλληλη στιγμή το άλμα που τον έφερε στην πρώτη θέση.

Το χαλαρό του στιλάκι, η αναγνώριση της. «ηθελα απλά να κάνω μια νορμάλ επίδοση στο τελευταίο άλμα» σκεπτόμενος τον αγώνα λίγο πριν μπει στο τελευταίο άλμα του, ο άλτης από τα γρεβενά είχε προβληματιστεί έντονα. Ο μίλτος τεντόγλου έμοιαζε σαν να απέκτησε υπερφυσικές δυνάμεις στην τελευταία του προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον μίλτο τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό μήκους στους ολυμπιακούς του τόκιο, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο facebook η πρόεδρος της δημοκρατίας, κατερίνα σακελλαροπούλου. Πλήρης κάλυψη για τους ολυμπιακούς αγώνες.

Ruyht1jyqchbam
Ruyht1jyqchbam from www.documentonews.gr
«ηθελα απλά να κάνω μια νορμάλ επίδοση στο τελευταίο άλμα» σκεπτόμενος τον αγώνα λίγο πριν μπει στο τελευταίο άλμα του, ο άλτης από τα γρεβενά είχε προβληματιστεί έντονα. Ο αλέξανδρος νικολαΐδης αποθέωσε τον μίλτο τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. «μάλλον φταίει το γόνατό μου, μάλλον φταίει ότι ήταν πρωί. Το δεύτερο μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο στην ιαπωνία κατέκτησε ο μίλτος τεντόγλου. Ο τεντόγλου είχε… προειδοποιήσει με το 8,60μ. Δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα», είπε. Περπάτησε στον αέρα και θύμισε τον αγαπημένο του υπέρ ήρωα luffy. Ο 23χρονος έλληνας αθλητές κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος με άλμα στα 8,41.

Συγχαρητήρια στον μίλτο τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό μήκους στους ολυμπιακούς του τόκιο, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο facebook η πρόεδρος της δημοκρατίας, κατερίνα σακελλαροπούλου.

Με την τελευταία του προσπάθεια, στην κορυφή του κόσμου. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ., επίδοση που έπιασε στο 6ο και. Ρώτησε τι ώρα θα ανέβει στο βάθρο! Πριν το χρυσό μετάλλιο o μίλτος τεντόγλου είχε σημειώσει μία εξαιρετική επίδοση λίγους μήνες πριν τους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο Ο μίλτος τεντόγλου έμοιαζε σαν να απέκτησε υπερφυσικές δυνάμεις στην τελευταία του προσπάθεια. Ο τεντόγλου δεν τους απογοήτευσε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, κάνοντας τους συμπατριώτες του να πανηγυρίσουν έξαλλα. Ο αλέξανδρος νικολαΐδης αποθέωσε τον μίλτο τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Το έκτο και τελευταίο άλμα του στον τελικό του άλματος εις μήκος ήταν αυτό που χάρισε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Το χαλαρό του στιλάκι, η αναγνώριση της. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα οριζόντια άλματα. Ο τεντόγλου είχε… προειδοποιήσει με το 8,60μ. O μιλτιάδης «μίλτος» τεντόγλου (γενν. Μείζονος σημασίας αποδείχθηκε και το δεύτερο καλύτερό.

Μετά τη συγκλονιστική «πτήση» του. Συγχαρητήρια στον μίλτο τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό μήκους στους ολυμπιακούς του τόκιο, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο facebook η πρόεδρος της δημοκρατίας, κατερίνα σακελλαροπούλου. Ο μίλτος τεντόγλου έμοιαζε σαν να απέκτησε υπερφυσικές δυνάμεις στην τελευταία του προσπάθεια. Ο μίλτος τεντόγλου παρότι αγωνίσθηκε έχοντας έναν. Ρώτησε τι ώρα θα ανέβει στο βάθρο!

Tgczgjzcs 2jvm
Tgczgjzcs 2jvm from newmedia.thebest.gr
Ο μίλτος τεντόγλου συγκλόνισε όλη την ελλάδα με το έκτο και τελευταίο άλμα του στον τελικό του μήκους, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και μετά τον αγώνα του έμοιαζε να μην. Όλη η ελλάδα βγάζει το καπέλο στο μίλτο τεντόγλου, όχι μόνο για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και για τα όσα είπε μετά την τεράστια επιτυχία του. Ο τεντόγλου ξεκίνησε την προσπάθεια του με άλμα στα 8.11, ωστόσο εν συνεχεία είχε δύο άκυρες προσπάθειες που τον έριξαν στην πέμπτη θέση. Ο μίλτος τεντόγλου με ένα μυθικό άλμα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021 στο τόκιο, και πανηγύρισε τη νίκη του με ελληνική μουσική. Ο μίλτος τεντόγλου είναι ο πιο cool ολυμπιονίκης. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου 2021 ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε πρωταθλητής ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη φορά με άλμα 8,35 μ. Αυτόν που μιμήθηκε στην παρουσίασή του πριν από τον. Ο τεντόγλου είχε… προειδοποιήσει με το 8,60μ.

18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας πρωταθλητής του άλματος εις μήκος.

18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας πρωταθλητής του άλματος εις μήκος. «μάλλον φταίει το γόνατό μου, μάλλον φταίει ότι ήταν πρωί. Ο μίλτος τεντόγλου με ένα μυθικό άλμα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021 στο τόκιο, και πανηγύρισε τη νίκη του με ελληνική μουσική. Ο τεντόγλου στον ελεύθερο χρόνο του πηγαίνει βόλτες, παρακολουθεί ταινίες, του αρέσουν τα anime, ενώ μιλάει και γιαπωνέζικα. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα οριζόντια άλματα. Ο μίλτος τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα. Πλήρης κάλυψη για τους ολυμπιακούς αγώνες. Ο μίλτος τεντόγλου παρότι αγωνίσθηκε έχοντας έναν. Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως ο μίλτος τεντόγλου… βρήκε την κατάλληλη στιγμή το άλμα που τον έφερε στην πρώτη θέση. Ο τεντόγλου είχε… προειδοποιήσει με το 8,60μ. Περπάτησε στον αέρα και θύμισε τον αγαπημένο του υπέρ ήρωα luffy.

Posting Komentar

0 Komentar